Bedek een taartvorm (springvorm van 24 cm) met bakpapier.
Verkruimel de koekjes.;
Meng de gesmolten boter door de koekkruimels, verdeel ze over de taartvorm en druk aan met de achterkant van een lepel.
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Roer de kwak met de suiker los in een grote kom
Klop de slagroom lobbig (half-stijf), met een keukenmachine.
Voeg de slagroom bij de kwark. Meng de slagroom voorzichtig, met een spatel, door de kwark.
Verwarm rabarbersap en sinaasappelsap in een roestvrij stalen of geëmailleerde pan (géén aluminium pan).
Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit. Voeg ze bij het fruitsap en roer met een garde totdat ze opgelost zijn.;
Voeg het fruitsap bij het kwarkmengsel en roer voorzichtig met een spatel, tot je een homogeen mengsel hebt.
Laat de taart minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.