Over Den Delft

Een Buitengewone Buitenplaats

Tussen Delft en Den Hoorn ligt Den Delft. Deze buitengewone buitenplaats heeft een keur aan planten en bloemen die met zorg zijn geselecteerd.

Bij Den Delft kan je activiteiten organiseren voor jong en oud. Ook kan er worden getuinierd, getekend, geschilderd etc. Er zijn tal van mogelijkheden.

In het voorjaar rond Koningsdag verkoopt Den Delft zijn heerlijke rabarber. Vaste klanten van Den Delft kunnen u vertellen dat het de lekkerste rabarber in zuid-Holland is en veel lekkerder dan in de supermarkt.

In het najaar is er de jaarlijkse pompoen verkoop. Met een ruime keus aan sierpompoenen die maanden lang meegaan.

Missie

Natuur meer onder de aandacht brengen bij mensen.

Visie

Meer bewustzijn creëren voor natuur en waarde van voedsel

Waarden

Onze Diensten

Plantendokter

Is uw plant ziek en weet u niet hoe u dit op moet lossen. De plantendokter weet raad!

Plantenadvies

Den Delft helpt u graag met advies bij het aanschaffen van planten voor uw tuin of met tips bij onderhoud en verzorging van uw planten

Tuincoach

Heeft u altijd al willen tuinieren, maar heeft u geen idee hoe u dit aan moet pakken? De Tuincoach van Den Delft helpt u graag op weg, zodat ook u van een mooie tuin kunt genieten.

Onze Activiteiten

bee, insect, honey bee
Natuurfotografie

Den Delft heeft een grote variƫteit aan bloemen en planten. Dit is waarom Den Delft de ideale plek is voor natuurfotografie.

Natuureducatie

Den Delft biedt natuureducatie aan scholen. Iedereen die wil leren hoe je je eigen groenten en planten kweekt is welkom.

Tekenen & Schilderen

Den Delft heeft een speciale collectie bloemen en planten die inspiratie bieden aan tekenaars en schilders.

Tuinieren

Tuinieren is een gezonde bezigheid. Tuinieren houd je kwiek en onder de mensen en omdat het planten door het hele seizoen groeien is er altijd iets te beleven.

Neem Contact Op

error: Content is protected !!
X