Contact

Komt u een bestelling ophalen bij Den Delft? Als Klant kunt u uw bestelling ophalen in het kraampje vlak na de ingang. Na bevestiging, op afspraak, op naam. Wél zo persoonlijk!

Belangrijk: De rest van het terrein is momenteel helaas NIET te bezoeken! #Respect

Bent u een Organisatie, met interesse in het co-organiseren van een event, of andere vormen van samenwerking, dan kunt u het contactformulier invullen. Vergeet u niet om zichzelf even voor te stellen? (Gelieve NIET op de bonnefooi aan te bellen. #Respect)

Elke wijk behoeft een ziel, ‘een groen hart met historische roots’, een stek waar mens en natuur samenkomen, met Respect voor elkaar. Den Delft beoogt zich te ontwikkelen tot een inspirerende groene oase, een harmonieuze, rustieke plek, voor verwondering, ontmoeting, creativiteit, activiteit. Kleinschalig en lokaal.

Den Delft is een 100% zuiver burgerinitiatief. Volgens duurzame principes, een eerlijk verhaal, wetenschappelijke inzichten, practische ervaring, eigen-wijsheid en een open blik op de toekomst.

Tips en feedback zijn altijd welkom.

‘Wie zaait, zal oogsten.’ ‘Bent u tevreden, zegt het voort. Heeft u aanmerkingen, vertel het mij.’ ‘Een ambtenaar kan altijd naar een ander wijzen, een burger niet.’

Locatie Den Delft

EMAIL

info@dendelft.nl

LOCATION

Dijkhoornseweg tegenover nummer 165, 2614 KC Delft

Neem contact op

Contact
Achternaam
Achternaam

× How can I help you?