Tuinieren

Tuinieren in de buitenlucht is een gezonde, ontspannen en sociale bezigheid. Tuinieren houdt je kwiek en onder de mensen en omdat planten continu groeien is er het hele groeiseizoen iets te doen, te zien en te beleven. Tuinieren geeft rust in lichaam en geest en geeft voldoening van je werk. Allemaal ingrediënten om gezond & gelukkig ouder te worden.

 

Via het Gilde KiVive biedt Den Delft aan een selecte groep vrijwilligers de mogelijkheid om Den Delft mooi te maken én te houden.

Aanmeld formulier Activiteiten
Name
Name
Eerste
Last
Kies uw activiteit

 Wil je een indruk hoe DenDelft eruit ziet bekijk dan eens onze galerij

Onze andere activiteiten

Natuureducatie

Den Delft is zich ervan bewust dat natuureducatie zeer belangrijk is de groei en ontwikkeling van een kind. Kinderen leren zo spelenderwijs samenwerken, creatief denken en meer. Den Delft helpt graag mee aan de educatie van kinderen op het gebied van natuur en ontwikkelt lespakketten voor scholen. Den Delft heeft een boeiende plantenverzameling en is daarmee de perfecte partner om natuurervaringen door te geven.

Natuurfotografie

Den Delft heeft keur aan verschillende planten en bloemen. Tot in het late najaar bloeien bij Den Delft de planten die met zorg zijn uitgezocht.  Den Delft leent zich daarom uitstekend voor natuurfotografie.

Tekenen & Schilderen

Den Delft heeft een bijzondere verzameling aan bloemen en planten die als inspiratie kunnen dienen voor kunstenaars.

Pompoen Workshop

Den Delft organiseert in het najaar pompoenworkshops voor jong en oud. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door.

× How can I help you?