Tekenen & Schilderen

Centraal thema is natuurschilderen en natuurtekenen, volgens de vier seizoenen. Den Delft beschikt over een bijzondere verzameling bloemen en planten die als schilderobject kunnen dienen. Elke keer iets boeiends, afhankelijk van wat het seizoen biedt en actuele gebeurtenissen (feestdagen). Bij zonnig weer kunt u buiten in de openlucht schilderen of tekenen; bij regenachtig weer is er onderdak.

Den Delft heeft allerlei gezellige plekjes waar u kunt schilderen en tekenen: tussen oude appelbomen (in april / mei met bloesem), in een groot prieel (bedekt met geurende rozen), in Japanse sfeer onder Ginkgo bomen, of tussen smaakvolle tomaatjes. Altijd een plek te vinden voor een gezellig onderonsje.

Voorbeelden Teken- & Schilderobjecten

Teken & Schilderen

Individueel of (besloten) groep
12
50
Per persoon per per keer
  • Op afspraak overdag of or in de avond
  • Periode: februari-september
  • Gratis thee of Koffie
Aanmelden

Onze andere activiteiten

Natuureducatie

Den Delft is zich ervan bewust dat natuureducatie zeer belangrijk is de groei en ontwikkeling van een kind. Kinderen leren zo spelenderwijs samenwerken, creatief denken en meer. Den Delft helpt graag mee aan de educatie van kinderen op het gebied van natuur en ontwikkelt lespakketten voor scholen. Den Delft heeft een boeiende plantenverzameling en is daarmee de perfecte partner om natuurervaringen door te geven.

Natuurfotografie

Den Delft heeft keur aan verschillende planten en bloemen. Tot in het late najaar bloeien bij Den Delft de planten die met zorg zijn uitgezocht.  Den Delft leent zich daarom uitstekend voor natuurfotografie.

Pompoen Workshop

Den Delft organiseert in het najaar pompoenworkshops voor jong en oud. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door.

Tuinieren

Tuinieren in de buitenlucht is een gezonde, ontspannen en sociale bezigheid. Bij het Gilde KiVive biedt Den Delft aan een selecte groep vrijwilligers de mogelijkheid om Den Delft mooi te maken én te houden.

× How can I help you?