Tekenen & Schilderen

Teken & Schilder je eigen vier seizoenen bij Den Delft

Centraal thema is natuurschilderen en natuurtekenen, volgens de vier seizoenen. Den Delft beschikt over een bijzondere verzameling bloemen en planten die als schilderobject kunnen dienen. Elke keer iets boeiends, afhankelijk van wat het seizoen biedt en actuele gebeurtenissen (feestdagen). Bij zonnig weer kunt u buiten in de openlucht schilderen of tekenen; bij regenachtig weer is er onderdak.

Den Delft heeft allerlei gezellige plekjes waar u kunt schilderen en tekenen: tussen oude appelbomen (in april / mei met bloesem), in een groot prieel (bedekt met geurende rozen), in Japanse sfeer onder Ginkgo bomen, of tussen smaakvolle tomaatjes. Altijd een plek te vinden voor een gezellig onderonsje.

Waarom Tekenen & Schilderen bij Den Delft

Inschrijven

Tekenen & Schilderen

Individueel of met een groep
12,50 p.p. Per keer
  • Faciliteiten: Gratis thee
  • Tijden: in overleg; overdag of s'avonds
  • Periode: februari - september

Voorbeelden te schilderen onderwerpen

Onze andere activiteiten

Natuureducatie

Den Delft biedt natuureducatie aan scholen. iedereen die wil leren hoe je je eigen groenten kweekt is welkom.

bee, insect, honey bee
Natuurfotografie

Den Delft heeft een grote variƫteit aan bloemen en planten. Dit is waarom Den Delft een uitstekende plek is voor natuurfotografie.

planting, environment, nature
Tuinieren

Tuinieren in de buitenlucht is een gezonde, ontspannen en sociale bezigheid. Tuinieren houdt je kwiek en onder de mensen en omdat planten continu groeien is er het hele groeiseizoen iets te doen, te zien en te beleven.

error: Content is protected !!
X