Activiteiten

Den Delft is een levendige buitenplaats met ‘roots’. Gezellig en sfeervol. Rijk aan natuur en historie. Bij uitstek een locatie die rust en ruimte biedt voor activiteiten tijdens een gezellig onderonsje.

Een inspirerende, natuurrijke omgeving in de gezonde buitenlucht is het centrale element voor alle activiteiten. Bij Den Delft kunt u terecht voor ontspannen activiteiten en meer. U kunt zich als groep of individueel aanmelden.

 

Natuureducatie

Den Delft is zich ervan bewust dat natuureducatie zeer belangrijk is de groei en ontwikkeling van een kind. Kinderen leren zo spelenderwijs samenwerken, creatief denken en meer. Den Delft helpt graag mee aan de educatie van kinderen op het gebied van natuur en ontwikkelt lespakketten voor scholen. Den Delft heeft een boeiende plantenverzameling en is daarmee de perfecte partner om natuurervaringen door te geven.

Natuurfotografie

Den Delft heeft keur aan verschillende planten en bloemen. Tot in het late najaar bloeien bij Den Delft de planten die met zorg zijn uitgezocht.  Den Delft leent zich daarom uitstekend voor natuurfotografie.

Tekenen & Schilderen

Den Delft heeft een bijzondere verzameling aan bloemen en planten die als inspiratie kunnen dienen voor kunstenaars.

Pompoen Workshop

Den Delft organiseert in het najaar pompoenworkshops voor jong en oud. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door.

Tuinieren

Tuinieren in de buitenlucht is een gezonde, ontspannen en sociale bezigheid. Bij het Gilde KiVive biedt Den Delft aan een selecte groep vrijwilligers de mogelijkheid om Den Delft mooi te maken én te houden.

Wilt u een indruk van hoe DenDelft eruit ziet bekijk dan eens onze gallerij.

Meld je aan!

Aanmeld formulier Activiteiten
Name
Name
Eerste
Last
Kies uw activiteit

× How can I help you?